Vårt erbjudande

Behov, lösningar och föreläsningar

Slösar ni bort er tid på tidredovisning?


Boka in en dragning om hur ni kan undvika en hel del onödigt arbete, skenande kostnader och frustration från era anställda.

Låt oss titta på hur era system fungerar idag och vad som kan förbättras. Vi hjälper er att analysera, utvärdera och utveckla system som faktiskt kommer användas. Det kanske till och med är så att det är bättre att hantera er tidredovisning genom att hoppa över tidredovisningssystemet.

Läs mer

Säker upphandling och projektstyrning


Vi hjälper företag som är involverade i upphandling av it-tjänster och produkter att undvika några av de vanligaste fallgroparna. Vi undersöker kravställning, offert/lösningsförslag och projektbeskrivning utifrån ett strikt nyttoperspektiv.

Vad behövs, vad kan tas bort och hur säkrar ni att ni får den kompetens som kan leverera det som behövs och som faktiskt kommer att användas?

Läs mer

Vill ni att er hemsida genererar fler och bättre affärer?


Vi utvecklar externa webbsajter åt kunder i syfte att öka deras försäljning, utveckla deras kundrelationer och stärka deras varumärke. I de projekt vi är inblandade i utgår vi från frågor som: Vad vill vi sälja? Vilken är kärnmålgruppen? Hur skall vi driva trafik? Och kanske främst: Hur ska vi undvika att lägga tid på saker som inte behövs?

Det finns gott om exempel på snygga och väldesignade hemsidor som man absolut bör låta sig inspireras av. Men en framgångsrik satsning måste utgå från kärnverksamheten och dess behov. Därför behöver vi främst ställa oss frågor kring hur vi kan använda webben för att göra bättre affärer.

Läs mer

Vill ni ha hjälp att förverkliga era idéer?


Sitter ni på en smart idé på hur man skulle kunna effektivisera er verksamhet med hjälp av it? Superbra. Ring oss i så fall. Är det dessutom så att idén inte bara skulle passa er eller även kunna produktifieras, paketeras och säljas till andra?

Ännu bättre. Vi hjälper er med design, implementering, affärsmodell, drift och konceptutveckling.

Läs mer